Uneto-VNI

Haal de juiste installateur in huis, Kies voor vakmanschap, zekerheid en betrouwbaarheid

U overweegt als consument de aanschaf van een nieuwe cv ketel. Of u wilt bijvoorbeeld uw badkamer renoveren.
Investeren in zonnepanelen of uw huis beveiligen.In alle gevallen bent u op zoek naar een hoogwaardige installateur.
Een bedrijf waar mensen werken die hun vak verstaan, die u goed kunnen adviseren, vertrouwd zijn met de nieuwste
technieken en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Kies voor de installateur die is aangesloten bij UNETO-VNI.
Daarmee haalt u vakmanschap in huis.

Klepper Totaaltechniek is lid van Uneto/VNI. Verzekerd van service, kwaliteit en vakmanschap. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek.

Staat ú er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar één aspect. Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie – of dat nu gas, water of elektriciteit is – maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op de terreinen waar de UNETO-VNI leden actief zijn, gebeurt nogal wat.
Installatie voor particulieren

Installatiebedrijven die lid willen worden van UNETO-VNI moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Door voortdurende training en scholing van medewerkers blijft de UNETO-VNI installateur op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo is hij altijd up-to-date en het eerst op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werkt hij altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.
Daarmee onderscheidt de UNETO-VNI installateur zich nadrukkelijk van de bedrijven die niet zijn aangesloten bij UNETO-VNI.

Dus kiest u voor kwaliteit, kies dan voor een UNETO-VNI installatiebedrijf.