Doe het zelf CV installatie pakket

Doe het zelf installatie pakketten kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen, van losse cv ketel tot losse radiatoren tot complete cv installatie.

Tevens kunnen wij u begeleiden en deskundig advies en informatie verstrekken over hoe, wat, waar en waarom tijdens de montage van uw doe het zelf pakket. Ook rekenen wij uw installatie op maat uit zodat deze werkelijk geschikt is aan uw woonwensen. Dus niet een bij elkaar geraapt pakketje wat niet past. Het inregelen en in bedrijf stellen met een keuringsrapport en afpersen van de gasleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Er is al een pakket met 8 Radson radiatoren en een Nefit Hr cv 24 ketel met dakdoorvoer met loodslab inclusief beveilingen zoals expansievat, overstortventiel, en vulkraan met kunststofleidingen en insteekfittingen en radiatoraansluitsets met begeleiding te verkrijgen vanaf € 4995,- incl.BTW.

Exclusief gas en waterinstallatie en montage deze is eventueel per sitiuatie te bespreken. Passende prijsopgave per situatie op te geven.
Natuurlijk kunt u zelf kiezen voor de meest geschikte cv ketel welke bij uw wensen in de buurt komt.