Klantenservice

Klantenservice

Veilig en vertrouwd kopen, dat kan bij Klepper totaaltechniek.

 • Wij leveren een zeer omvangrijk assortiment sanitair & verwarming producten zie op onze webshop en winkelassortiment
 • Hoe werken wij via ons winkel assortiment kunt u een offerte aanvraag samenstellen, u koopt hier niets maar het is alleen een aanvraag waarop u van ons via de mail een netto aanbieding ontvangt. Daarnaast kunt direct producten in onze webshop kopen.
 • Levertijden  bij de offerte aanvraag zullen wij de levertijd van de artikelen vermelden, groot aantal producten worden uit voorraad geleverd. Maar speciaal bestelde artikelen hebben meestal een levertijd variërend van twee tot 6 weken dit zullen u laten weten. Indien levertijd gaat afwijken door wat voor reden dan ook zullen wij u daarover informeren, en heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst hiervan te ontbinden en zullen wij de [aan] betaling binnen 30dg terugstorten.
 • Indien een artikel niet voorkomt op onze site, aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. In de meeste gevallen kunnen wij toch het betreffende artikel leveren. u kunt eventueel u vraag stellen via de mail ziet contact gegevens.
 • Kosten levering in de gemeente Velsen bezorging gratis, buiten de regio Velsen kosten van

€ 25,00 ≤ 25km en anders op aanvraag.

 • Showroom  wij beschikken over een showroom waar u de bestelde producten kan ophalen.
 • Bestelling  uw bestelling of offerte aanvraag wordt door ons altijd bevestigd met een mail. uw offerte aanvraag wordt als vrijblijvende offerte aangeboden.
 • Betaling  alle verzendingen worden vooruit betaald. Voor bestellingen met een levertijd betaalt u eerst een aanbetaling van 15%. Het restant betaald u pas nadat de artikelen gereed staan voor transport. Bij uw bestelling ontvangt u van ons de bijbehorende factuur. Deze wordt u per mail verzonden. Ons bankrekening nummer is NL 29RABO 00383666252.

indien betalingen niet binnen de afspraken worden nagekomen, heeft Klepper Totaaltechniek het recht de factuur te verhogen met een bedrag van 50,00 euro, als een tegemoetkoming in de kosten. Wij hebben u dan wel al minstens 2x schriftelijk of mondeling verzocht tot betaling.

 • Status van bestelling  wij brengen u via de mail en of de telefoon op de hoogte van de status van uw bestelling. Nadat wij de order hebben verwerkt, zorgen wij voor het bestellen en leveren van de artikelen. U ontvangt bericht per mail als de artikelen klaar staan.
 • Eigendom  klepper totaaltechniek blijft eigenaar van alle artikelen tot dat deze zijn opgehaald, of afgeleverd en volledig is betaald. Klepper Totaaltechniek garandeert dat uw betaalde artikelen worden geleverd of gereed staan voor afhaling.
 • Ontvangst u controleert de goederen bij ontvangst. Dit is meestal een controle of de verpakking onbeschadigd is. Beschadigde weigert u gewoon over te nemen. Na ontvangst heeft u nog 3 dagen de tijd om alle artikelen te controleren op beschadigingen. Beschadigde artikelen worden vervangen door correcte producten. Indien later een artikel mankementen vertonen, geldt de fabriekgarantie. Op de site van de betreffende fabrikanten kunt u zien wat de verschillende garantie termijnen zijn, of wij kunnen u verder informeren.
 • Retouren wij nemen bestelde artikelen niet retour of het moet anders met elkaar zijn afgesproken. Indien we overeengekomen zijn dat een artikel wel retour genomen wordt dan dient het artikel wel in de orignele verpakking te zitten compleet met de oorspronkelijke stickers. Product moet nog verkocht kunnen worden. Voor het evt. retour nemen kunnen retour kosten worden berekend. U krijgt geen geld terug maar mag het bedrag opnieuw besteden bij ons op de site of in de showroom.
 • Privacy policy Klepper Totaaltechniek gebruikt uw klant gegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt hebt. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden medegedeeld, uitzondering kan zijn dat uw gegevens worden doorgegeven aan de transporteur. Uw gegevens worden nergens op het internet opgeslagen er worden geen cookies aangemaakt, uw gegevens worden alleen bij ons in het bestand opgeslagen t.b.v. toekomstige bestellingen en garanties.